Må Allah belöna er

Asalamu alaikum!
Må Allah belöna alla er som gjort dawah på Kenza Zouitens blogg efter att hon skrivit ett inlägg om tomheten hon känner, må Allah också vägleda henne till sanningen. Amin!

DeenOverDunya, Pinterest
 
Wa alaikum salam!

Once upon a time my camera phone was loyal

Asalamu alaikum! 
Jag kan knappt förstå att jag har tagit dessa bilder med min mobilkamera?! Utan filter dessutom (yupp första bilden är också utan filter, tagen en dimmig höstmorgon)!! SubhanAllah kvaliteten har sjunkit rejält de senaste åren. Vill så gärna ha en kamera när jag ser dessa bilder, hade verkligen gett hela bloggen en lyft och gett mig en ny hobby. 
Wa alaikum salam!

Den perfekta handboken

 
Asalamu alaikum! Ni har säkert hört talas om The Ideal Muslimah, boken som innehåller allt som en muslimsk kvinna bör veta om sin ställning och mening med livet. Allt baserad på hadither! Boken är perfekt att ha som handbok då varje kapitel är fristående. Varje kapitel avhandlar olika relationerna som en kvinna har i livet, exempelvis relationen mellan kvinnan och Allah, relationen mellan kvinnan och bönen, relationen mellan kvinnan och hennes make och relationen mellan kvinnan och hon själv. Helt enkelt den perfekta handboken som varje muslimsk kvinna måste äga! Boken går att ladda ner som pdf-fil på nätet, själv fick jag den i gåva när jag var i Dubai i somras.
 
En annan bok som man inte kan vara utan är Great Women Of lslam som min syster vann i en bloggtävling: http://systrarnaifrorten.blogg.se/ Må Allah belöna systrarna som delar ut fantastiska och inspirerande böcker till våra muslimska syskon där ute. Författaren har samlat de högst rankade muslimska kvinnorna i historien och det går inget annat än att inspireras.
 
Min mobilkamera är under all kritik och tar sämre bilder än någonsin subhanAllah!
Wa alaikum salam!